Viikonloppuvapaat täyttyvät nopeammin kuin avannepussi senioritansseissa. Kaverilla on muutto tänään, ja totta kai minä kilttinä tyttönä menen auttamaan. Muutamaksi tunniksi, sen jälkeen vaihdan vaatteet ja kiidän kaupungin toiselle laidalle syömään ilmaista ruokaa ja juomaan maksullista alkoholia. Työhön liittyviä juhlallisuuksia... Ilmainen ateria on aina kaikkien niiden puheiden väärti.

Suomen Kuvalehdessä muuten on neljän ja puolen aukeaman artikkeli suomalaisesta metallista, ja siitä, miksi se on niin suosittua. Lordi-ilmiön aiheuttama tapaus. Tuskin pielaveteläinen kokoomuslainen muuten haluaisi lukea "satanistiräimeestä", varsinkaan näin neutraalisti kirjoitettuna. Haastateltavina Putaansuun lisäksi Jone Nikula, Spinen tj Riku Pääkkönen ja Jouni Hynynen. Mikäli ette tiedä, keitä nämä henkilöt ovat... noh, tuskin teitä sitten kiinnostaakaan.

Nikulalta muuten hieno kommentti Lordista: "Eihän se mitään metallia ole! Se sopii 13-vuotiaille, joiden mielestä leikkiheavy on hauskaa." Go, Jone! Lordi ei tosiaan ole metallia, vaan hardrockia Kissin tavoin. Vaikka pari ystävääni ovatkin Lordi-faneja. Toinen kuuntelee muuten mm. Slayeria ja Panteraa... (Cowboys from Hell on automatkojen klassikko.)